Robuust & uitgevoerd met de nieuwste technologie.

Contact

De Cube laadzuil is de eerste laadzuil ter wereld die is uitgerust met een Valina betaalterminal, een van de beste en meest flexibele betaalautomaten op de markt:

  • vandaalbestendig en IP-65 water- en stofdicht
  • compatible met eigen passen en andere betaalmiddelen
  • Android based met kleurendisplay
  • PIN (Maestro), creditcard, betalen met smartphone en NFC (laadpassen, OV-passen, loyalty, etc.)

Niet alleen de Valina betaalautomaat is flexibel, de Cube laadzuil zelf kan ook aangepast worden voor verschillende situaties. De laadzuil kan geleverd worden met 2 of 3 laadpunten per zuil waar een van die punten bezet kan worden door een Valina betaalterminal. Het is ook mogelijk om meerdere laadzuilen te bedienen met één Valina terminal.

Onze laadzuilen zijn direct te herkennen aan de markante Cube laadpunten die in de zuil verwerkt zijn. Wil je de laadzuil graag voorzien van eigen huisstijl? Ook dat is mogelijk. Er is voldoende oppervlakte om de zuilen van logo’s en kleuren te voorzien.

icon-pin-en-creditcard

Cube laadzuilen zijn als eerste ter wereld uitgerust met de zeer veelzijdige Valina betaalterminal. Deze terminal maakt het mogelijk om o.a. met bankpas of telefoon te betalen.

icon-hoogwaardige-kwaliteit

Dankzij de stevige behuizing kunnen Cube laadzuilen tegen een stootje. Ook de terminal is vandaalbestendig. Dit maakt Cube laadzuilen zeer geschikt voor (semi) openbare ruimten.

icon-made-in-holland

Cube ontwikkelt en fabriceert alle producten in Nederland. Dit garandeert een hoge kwaliteit en geeft meer grip op leverbaarheid en functioneren.

icon-maatwerk

Omdat Cube de volledige regie heeft over ontwerp en fabricage zijn we ook in staat om oplossingen te bieden voor unieke situaties en complexe energievraagstukken.

icon-service-minded

Cube is niet alleen een technologie- en maakbedrijf, we blijven ook na levering nauw betrokken bij onze klanten met de beste service en support.

Wil je weten wat Cube kan betekenen voor jouw bedrijf of gemeente? Neem vandaag nog contact op met onze experts en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Contact