Je kunt kiezen voor de Cube Basic, Cube Basic+ of Cube Smart. Wil je dat zakelijke laadkosten automatisch verrekend en terugbetaald worden? Kies dan voor de Cube Smart. De Smart variant beschikt daarnaast over automatische load balancing waarmee beschikbare stroom automatisch optimaal wordt verdeeld. De Cube Smart kan slim thuisladen met wel 22 kWh.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor de Cube Basic. Je hebt dan een voordelige laadoplossing die uitstekend werkt en laadt tot 6,4 kWH. De Basic heeft geen load balancing en verrekenmogelijkheid.

Wil je graag automatische load balancing en hoef je niet te verrekenen? Dan kun je het beste kiezen voor een Cube Basic+. De Basic+ kan laden tot 11 kWh. De mogelijkheid om later over te stappen naar een Cube Smart heb je natuurlijk altijd. De Cubes werken met alle elektrische voertuigen.

 

 

 

 

 

Bij ons kun je rekenen op professioneel advies om de ideale Cube te vinden die perfect aansluit op jouw behoeften. Met slechts een paar eenvoudige vragen kunnen we je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Help mij met het maken van een keuze.

Bij Cube vinden we dat elektrisch laden vooral makkelijk moet zijn. De Cube is daarom volgeladen met technologie die ervoor zorgt dat ieder huis en ieder bedrijf voorzien kan worden van slimme laadoplossingen. Bespreek met ons wat je nodig hebt en wij regelen de rest.

Wil je meer weten over Cube? Neem vandaag nog contact op met onze experts en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Contact