De installatie van jouw Cube wordt volledig verzorgd door een gespecialiseerde installateur.

Contact

Welke Cube past het beste bij jou? Maak je keuze uit de verschillende modellen of laat je adviseren.

Afhankelijk van jouw situatie heb je de keuze voor een standaard- of een maatwerkinstallatie. Soms is een aanpassing van de meterkast noodzakelijk als je met de Cube wilt kunnen snelladen. Bij een standaardinstallatie plaatsen we de Cube niet verder dan 10 kabelmeters van de meterkast, gaan we niet onder de grond en hoeven we geen bestrating open te maken en te herstellen.

Is de situatie heel overzichtelijk? Dan kun je met behulp van foto’s zelf een schouwing uitvoeren en bij Cube aanleveren. Wij beoordelen dan de situatie. Soms is het noodzakelijk dat een van onze installateurs langskomt om een goede inschatting te kunnen maken.

Als je weet welke Cube en wat voor installatiepakket het gaat worden, kun je jouw bestelling plaatsen.

Terwijl je bestelling klaargemaakt wordt, nemen we contact op om een afspraak te plannen voor de installatie van jouw Cube.

De gespecialiseerde Cube installateur komt langs op de afgesproken dag om jouw persoonlijke Cube laadstation op een veilige manier te installeren. Ook wordt alles uitgelegd over de werking.

Comfortabel thuis laden met je eigen Cube? Laat je adviseren door onze experts. Neem direct contact op voor meer informatie.

Contact