CubeCharging schakelt over naar een nieuwe aanbieder voor de Cube laadpas om onze dienstverlening te verbeteren. Wij hebben al onze actieve laadpasklanten inmiddels een nieuwe laadpas gestuurd.

In het geval dat je deze nieuwe CubeCharging laadpas nog niet ontvangen hebt en je niet meer kunt laden met je bestaande CubeCharging laadpas, neem dan contact op met CubeCharging via laadpas@cubecharging.com. Wij sturen je dan alsnog een nieuwe laadpas.

Heb je vragen?

Met een Cube laadpas ook toegang tot meer dan 300.000 laadpunten in de rest van Nederland en Europa.

Onze laadpassen zijn er speciaal voor alle CubeCharging klanten, zowel particulieren als bedrijven die gebruik maken van de Cube laadoplossingen.

 

  • toegang tot 300.000 laadpunten in Nederland en Europa
  • speciaal voor CubeCharging klanten

Cube is ervan overtuigd dat laden zo makkelijk mogelijk moet zijn. Het systeem dat jouw verbruik registreert is intuïtief en neemt zoveel mogelijk administratie uit handen. Rij je ook zakelijk? De Cube Smart is gemaakt om zonder enige moeite ook met zakelijke laadpassen te communiceren. Het slimme registratiesysteem van Cube zorgt ervoor dat alle kosten automatisch verrekend worden.

  • werkt ook met zakelijke laadpassen
  • kosten worden automatisch geregistreerd
  • zakelijke kosten worden verrekend en vergoed
icon-makkelijk-in-gebruik

Elektrisch rijden moet het leven makkelijker maken. Met een Cube laadpas heb je daarom geen omkijken naar de administratie.

icon-ook-voor-zakelijk

Heb je een zakelijke laadpas? Ook daarmee activeer je eenvoudig jouw Cube laadpunt. Kosten worden automatisch verrekend met privé.

icon-150000-laadpunten

Laden doe je natuurlijk niet alleen thuis. Met de Cube laadpas heb je daarom toegang tot 300.000 laadpunten in Nederland en Europa.

icon-service-minded

Cube gelooft in de volledige ontzorging van haar klanten. Of het nu gaat om levering, installatie of hulp bij problemen: we doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen.

icon-made-in-holland

Cube ontwikkelt en fabriceert alle producten in Nederland. Dit garandeert de hoge kwaliteit en de perfecte afwerking van Cube laadoplossingen.

Wil je meer weten over Cube? Neem vandaag nog contact op met onze experts en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Heb je vragen?