Nieuwe technieken die Nederland helpen om beter om te gaan met energie zijn van groot belang voor het realiseren van een écht duurzame toekomst. Bij Cube zijn we ervan overtuigd dat deze technieken daarnaast ook het gemak van de gebruiker moeten dienen.

Daarmee bedoelen we laadpunten die zelf in staat zijn om beschikbare capaciteit goed te verdelen, zonnepanelen die slim aangestuurd worden en schaalbaarheid die zorgt dat de techniek zowel voor woningen als grote bedrijven toegepast kan worden. Kers op de taart? Toonaangevend Nederlands design waarmee we zorgen dat de verpakking net zo mooi is als de revolutionaire technologie die er in schuil gaat.

Cube beschouwt de energiebehoefte van woning, bedrijf of openbare ruimte als één geheel. Laadpunten staan niet op zichzelf, ze zijn gebonden aan capaciteit en moeten voorzien worden van duurzame – eventueel op locatie opgewekte – energie. Je kunt het zien als een cirkel, en om die cirkel rond te maken heb je integrale oplossing nodig.

Dat was niet mogelijk geweest als Cube ‘andermans’ producten aan zou bieden. Daarom wordt alle technologie in eigen huis ontwikkeld. Dit geeft de volledige regie over de werking en draagt bij aan onze missie: één oplossing voor iedereen die de overstap wil maken naar een duurzame toekomst

Innovatie op het gebied van energie is de core business van Cube. Op onze research & development afdeling op de High Tech Campus in Eindhoven wordt daarom hard gewerkt aan nieuwe manieren om duurzame technologie beter, meer rendabel en makkelijker te maken.

Ook de productie vindt plaats in Nederland zodat. Dit is niet alleen duurzaam, ook de kwaliteit van het eindproduct kan op die manier beter bewaakt worden. Wie serieus is over het verleggen van grenzen kan dat immers het beste zelf doen.

icon-high-tech

Alle Cube producten worden met een focus op innovatie ontwikkeld op onze R&D afdeling op de High Tech Campus in Eindhoven.

icon-made-in-holland

Cube ontwikkelt en fabriceert alle producten in Nederland. Dit garandeert een hoge kwaliteit, is duurzaam en geeft meer grip op leverbaarheid en functioneren.

icon-maatwerk

Omdat Cube de volledige regie heeft over ontwerp en fabricage zijn we ook in staat om oplossingen te ontwerpen voor situaties die vragen om een unieke aanpak.

icon-service-minded

Cube is niet alleen een technologie- en maakbedrijf, we blijven ook na levering nauw betrokken bij onze klanten met de beste service en support.

icon-full-circle

Laadoplossingen zijn slechts het begin. Cube werkt aan geïntegreerde technologie die het totale energieverbruik van huizen en bedrijven in kaart brengt en optimaliseert.

Wil je meer weten over Cube? Neem vandaag nog contact op met onze experts en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Contact