Help klanten verduurzamen met innovatieve oplossingen die écht werken.

Kennismaken

De vraag naar duurzame oplossingen groeit gigantisch. De voordelen zijn dat immers ook. Duurzaam ondernemen is beter voor het milieu en op termijn kan een significante kostenbesparing gerealiseerd worden. Echter, omdat energie een actueel onderwerp is zijn er ook veel aanbieders. Om daar met kop en schouders bovenuit te steken heeft Cube een superieur product ontwikkeld waar gemak en kwaliteit voorop staan.

Om te zorgen dat zoveel mogelijk bedrijven gebruik kunnen maken van Cube zijn we op zoek naar partners die het netwerk verder uit willen breiden. Ben jij de partner die we zoeken? Als Official Cube Reseller vergroot je de eigen omzet en help je klanten effectief verduurzamen  

Met behulp van een simpele intake kijken we of je alles hebt wat nodig is om Official Cube Reseller te worden. Daarna doorloopt jouw team de Cube training om alles te leren over het product, het proces en het verdienmodel. Je krijgt vervolgens toegang tot je eigen online bestelomgeving en vanaf dat moment kun je direct aan de slag.

Als Official Cube Reseller positioneer je jouw bedrijf om optimaal te profiteren van een van de grootste groeimarkten van de 21e eeuw. Door een slim product aan te bieden dat perfect is afgestemd op de groeiende vraag naar duurzaamheid bereik je een nieuwe groep klanten, genereer je extra omzet en draag je bij aan échte verduurzaming.

Meer info
icon-service-minded

Vele handen maken licht werk. Cube gelooft in het belang van duurzame relaties om samen mooie dingen te realiseren met partners.

icon-modulair-en-schaalbaar

Van 5 tot 500 laadpunten: dankzij de modulaire techniek kun je met Cube binnen no-time opschalen. Het is daarom voor vrijwel iedere klant geschikt.

icon-made-in-holland

Cube ontwikkelt en fabriceert alle producten in Nederland. Dit garandeert een hoge kwaliteit en geeft meer grip op leverbaarheid en functioneren.

icon-gustig-verdienmodel

De samenwerking met onze partners moet voor iedereen wat opleveren. Cube heeft daarom een buitengewoon gunstig verdienmodel ontwikkeld voor partners.

icon-b2b-en-b2c

Dankzij grote schaalbaarheid en in-house development zijn de oplossingen van Cube geschikt voor zowel consumenten als bedrijven. Als Cube Reseller kun je zelf bepalen waar je je op richt.

Cube is altijd op zoek naar partners die het netwerk uit kunnen breiden. Ook Official Cube Reseller worden? Neem vandaag nog contact op en bespreek de mogelijkheden.

Kennismaken