• nieuws
  • 2 oktober 2023

CubeCharging gaat een strategische samenwerking aan met Mazda Nederland. Cube biedt Mazda-rijders een innovatieve manier om zorgeloos op te laden voor iedere Mazda met een stekker, zoals de Mazda CX-60 Plug-in Hybrid of Mazda MX-30 EV & R-EV. De Cube laadstations zijn geschikt voor zowel thuis als voor bedrijven en bieden een slimme laadoplossing vol innovaties met een compact Nederlands design.

 

Een gave ontwikkeling is dat de Cube beschikbaar komt in exclusieve Mazda-kleuren, waardoor ze naadloos passen bij de stijl en esthetiek van Mazda’s. Dit stelt Mazda-rijders in staat om niet alleen hun elektrische auto op te laden, maar ook om dit te doen in harmonie met het ontwerp van hun geliefde Mazda-auto’s.

Deze samenwerking komt op een moment dat elektrische mobiliteit in Nederland terrein wint. Zowel CubeCharging als Mazda Motor Nederland willen bijdragen aan de groei van deze sector door hoogwaardige oplaadoplossingen en elektrische voertuigen aan te bieden die aan de behoeften van de Nederlandse consument voldoen.

Via geselecteerde dealers kunnen Mazda-rijders een Cube in bijvoorbeeld uniek Soul Red Crystal “Mazda rood” bestellen. Consumenten kunnen kiezen uit 3 varianten Cube:

  • Cube Basic (zonder load balancing)
  • Cube Basic+ (met load balancing)
  • Cube Smart (met load balancing, verrekenen en binnenkort slim laden)