• nieuws
  • 16 november 2023

Wij van CubeCharging zijn verheugd om met trots onze samenwerking aan te kondigen met CityCharge, een vooraanstaande speler in laadlossingen in de openbare ruimte. Om de transitie naar elektrische mobiliteit te versnellen en de stedelijke infrastructuur te verbeteren bundelen wij onze krachten.

In een gezamenlijke inspanning hebben CubeCharging en CityCharge innovatieve lantaarnpalen ontwikkeld. Deze unieke lantaarnpalen zijn voorzien van twee geïntegreerde Cube laadpunten voor elektrische voertuigen, waarmee steden de groeiende vraag naar elektrisch laden kunnen aanpakken, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een verbeterd straatbeeld.

Het partnerschap tussen CubeCharging en CityCharge markeert een belangrijke mijlpaal in onze toewijding aan het vormgeven van de toekomst van mobiliteit en stedelijke ontwikkeling. De recent opgeleverde projecten met lantaarnpalen voorzien van laadpunten in Alkmaar zijn het tastbare bewijs van onze vastberadenheid om gezamenlijk een positieve impact te hebben.

 

CubeCharging en CityCharge kijken ernaar uit om gezamenlijk voorop te lopen in de wereld van elektrische mobiliteit. Wij zijn vastbesloten om steden over de hele wereld te ondersteunen bij het realiseren van duurzame, vooruitstrevende mobiliteitsoplossingen. Ontdek met ons hoe onze innovatieve lantaarnpalen het verschil kunnen maken in uw stad, terwijl ze bijdragen aan een groenere en efficiëntere mobiliteit.