CUBE_R_groen

Een Cube laadpunt is niet alleen makkelijk om te gebruiken, ook de installatie is een fluitje van een cent. Dat wordt namelijk voor je geregeld door een professionele installateur.

Offerte aanvragen

Kiezen voor Cube is kiezen voor slim en zorgeloos laden. Of het nu gaat om de uitleg, de levering of de installatie; alles wordt voor je geregeld en een professionele installateur neemt alle zorgen uit handen.

HR_Cube__PH_6221_portrait

Je kiest zelf hoe jij je Cube laadpunt wilt laten installeren. Waar moet het laadpunt gemonteerd worden? Kies je voor vrijstaand of aan de muur? Welke kleur krijgt jouw Cube? Deze vragen worden van tevoren met je doorgenomen zodat jouw Cube precies komt te hangen zoals jij het wilt.

icon-laad-razendsnel

Kies voor bevestiging aan de muur, op een RVS-paal of een dubbele RVS-paal.

kabel_1

Cube laadpunten kunnen geleverd worden met een losse of een vaste kabel.

icon-eigen-passen

Laat jouw meterkast uitbreiden naar een 3-faseaansluiting voor optimale laadsnelheid.

De Cube is beschikbaar in drie varianten: de Cube Basic, de Cube Basic+ en de Cube Smart. Welke Cube het beste past bij jou hangt af van de auto die je rijdt, andere elektrische apparaten die je gebruikt en of je zakelijk rijdt of niet. Uiteraard adviseren we je graag over de beste keuze.

Weet je niet zeker of jouw meterkast een 1 of een 3-faseaansluiting heeft? Je kunt het navragen bij je netbeheerder of je kunt ons een foto sturen van jouw meterkast. Als je nog geen 3-faseaansluiting hebt, maar wel zo snel mogelijk wilt laden, is het raadzaam om de aansluiting te laten verzwaren. We nemen deze wens mee in jouw offerte. De aanpassing wordt vervolgens door ons aangevraagd en door de netbeheerder uitgevoerd.

Nadat de installatie is voltooid, neemt de installateur uiteraard ook de werking van jouw nieuwe Cube laadpunt met je door. Heb je toch nog vragen? Het support-team van Cube staat altijd voor je klaar.

  • Nederlands product
  • Bomvol slimme technologie
  • Werkt met iedere elektrische auto
  • Betrouwbaar en makkelijk in gebruik
Offerte aanvragen