Of het nu gaat om huiseigenaren, supermarkten, grote bedrijven, overheden of woningcorporaties; iedereen wil verduurzamen.

In tegenstelling tot andere partijen ontwikkelen en fabriceren wij alles in eigen beheer. Het laadpunt, de ondersteunende infrastructuur, de laadpas, de backend; alles is van Cube.

Het werkt daarom niet alleen erg goed, deze werkwijze draagt ook bij aan de haalbaarheid van onze missie: een complete oplossing voor de volledige energietransitie van jouw woning, bedrijf of openbare ruimte.

Cube werkt samen met Jumbo supermarkten, Renault Trucks Nederland, Wittebrug Autogroep, Van Den Udenhout en DAVO Autogroep om laadoplossingen en duurzame energie te integreren in veeleisende bedrijfsvoeringen.

Hierbij gaat het veel verder dan alleen laadpunten. Het complete energievraagstuk wordt onder de loep genomen. Wat je uitdaging ook is, vertrouw op de ervaring van Cube om het te realiseren.

Wil je weten wat Cube kan betekenen voor jouw bedrijf of gemeente? Neem vandaag nog contact op met onze experts en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Contact