Meer informatie over de verschillende laadpassen van Cube. Met een Cube laadpas kun je laden op meer dan 530.000 laadpunten in heel Europa.

Met de Flexpas van Cube heb je geen maandelijkse kosten. In plaats daarvan betaal je per laadsessie een starttarief van € 0,40 met een opslag van €0,03/kWh plus het tarief van de laadpaal. In het buitenland is het starttarief €0,89 (ook met € 0,03/kWh plus het tarief van de laadpaal).

(Semi) publiek laden
€0,40 starttarief in Nederland
€0,03/kWh + tarief van de laadpaal  
€0,89 starttarief in het buitenland
€0,03/kWh + tarief van de laadpaal  

Wil je liever geen starttarief bij het laden? Kies dan voor de Zekerpas van Cube. Hierbij betaal je maandelijks een vast bedrag van € 3,99 (inclusief btw) voor de administratiekosten. Met de Zekerpas heb je geen starttarief als je gaat laden.

(Semi) publiek laden
€0,40 starttarief in Nederland

Maak je gebruik van verrekening? In dat geval geldt je eigen tarief + €0,03/kWh. Wanneer gebruik gemaakt wordt van zakelijke verrekening dienen de zakelijke gegevens op de laadpas geactiveerd te worden. Hiervoor ontvang je een aparte mail op je zakelijke account. Heb je deze mail niet ontvangen? Neem dan contact op via laadpas@cubecharging.com.

Wat betreft de opslagtarieven bij de Cube Zeker- en Flexpas: deze zijn alleen van toepassing bij laden op semipublieke laadpunten, dus niet wanneer je laadt met je eigen Cube.

Wil je een persoonlijke Cube laadpas aanvragen? Dit kan door een mail te sturen aan laadpas@cubecharging.com.

Klik hier om je laadpas te activeren. Vul je pasnummer en telefoonnummer in en klik op ‘laadpas activeren.’

Wil je meer weten over Cube? Neem vandaag nog contact op met onze experts en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Contact