Wat betekent de verlichting op je Cube? Op deze pagina leggen we het uit.

Zie je één groene pulserende LED in het display? Dan is de Cube in de ruststand.

Als er één wit pulserende LED te zien is, is de laadkabel goed aangesloten op het Cube laadpunt. Bij twee witte pulserende LEDs is de kabel ook goed aangesloten op de auto. Belangrijk: in dit scenario is de laadpas nog niet aangeboden.

Zie je één rode LED links in het display en rechts vier groene, dan is de laadpas aangemeld en wacht de Cube op de laadkabel.

Staan de LEDs andersom? Dat wil zeggen: vier groene LEDs aan de linkerkant en één rode LED aan de rechterkant, dan is de Cube aan verifiëren of de laadkabel juist is aangesloten op de Cube.

Je ziet vijf groene LEDs wanneer de laadkabel al is aangesloten op de Cube, maar nog niet is bevestigd aan de auto.

Na aanbieden van de laadpas volgt er een groen looplicht. Dit zijn vijf groene LEDs die van links naar rechts bewegen. In dit geval wacht de Cube op goedkeuring van de auto. Ook kan het zijn dat de stekker niet goed is vergrendeld of dat de auto het ingestelde accuniveau reeds heeft behaald.

Links een rode LED, rechts vier groene LED’s, kort 5 rode LED’s en daarna 1 groene LED. Als je deze combinatie ziet, wordt de laadpas niet geaccepteerd.

Als de laadpas herhaaldelijk niet wordt geaccepteerd, controleer dan of de laadpas wel is geactiveerd. Klik hier om je laadpas te activeren. Vul je pasnummer en telefoonnummer in en klik op ‘laadpas activeren.’

Is je pas geactiveerd maar werkt hij nog steeds niet? Check dan of het aan je laadpas ligt door je laadpas te gebruiken bij een openbare laadpaal. Werkt je laadpas wel bij een openbaar laadpunt? Het zou in dat geval aan het eigen laadpunt kunnen liggen. Neem contact op met onze serviceafdeling via service@cubecharging.com of bel 085 00 444 00.

Is het vermoedelijk de laadpas die niet werkt? Bel dan 085 00 444 00, stuur een WhatsApp naar +31 88 011 0295 of stuur een mail naar laadpas@cubecharging.com.

Zie je kort 5 rode LEDs gevolgd door een blauw looplicht (vijf blauwe LEDs die van links naar rechts bewegen), dan is de Cube aan het opladen.

Zie je slechts één blauwe LED snel van links naar rechts bewegen? Dan heeft de Cube niet genoeg stroom om het opladen te starten. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer de load balancing prioriteit geeft aan de stroomvoorziening van het huis.

Als de LEDs van je Cube verschillende kleuren laten zien, dan is hij bezig met een software update. Het kan ook betekenen dat de Cube een communicatiestoring heeft.

Staan alle vijf LEDs op rood? Dan is de Cube in storing. Ga naar het onderwerp ‘storingen’ voor meer informatie.

 

Wil je meer weten over Cube? Neem vandaag nog contact op met onze experts en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Contact