Zo los je simpele storingen snel op.

Links een rode LED, rechts vier groene LED’s, kort 5 rode LED’s en daarna 1 groene LED. Als je deze combinatie ziet, wordt de laadpas niet geaccepteerd.

Als de laadpas herhaaldelijk niet wordt geaccepteerd, controleer dan of de laadpas wel is geactiveerd. Klik hier om je laadpas te activeren. Vul je pasnummer en telefoonnummer in en klik op ‘laadpas activeren.’

Is je pas geactiveerd maar werkt hij nog steeds niet? Check dan of het aan je laadpas ligt door je laadpas te gebruiken bij een openbare laadpaal. Werkt je laadpas wel bij een openbaar laadpunt? Het zou in dat geval aan het eigen laadpunt kunnen liggen. Neem contact op met onze serviceafdeling via service@cubecharging.com, stuur een WhatsApp naar  088 011 0295  of bel 085 00 444 00.

Is het vermoedelijk de laadpas die niet werkt? Bel dan 085 00 444 00 of stuur een mail naar laadpas@cubecharging.com.

Zie je vijf rode LEDs in het display? Dan is de Cube in storing.

In dit geval is het raadzaam om een ‘harde reset’ uit te voeren. Dit doe je als volgt:

  • Zet de schakelaar van de Cube in de meterkast uit. De juiste schakelaar kun je vinden door middel van de sticker die de installateur in de meterkast heeft geplakt.
  • Wacht 5 minuten.
  • Zet de schakelaar van de Cube in de meterkast weer aan.

In de meeste gevallen is de storing nu verholpen en kun je weer gaan laden. Is de storing niet opgelost? Neem in dit geval op met onze serviceafdeling voor assistentie. Mail naar service@cubecharging.com of bel 085 00 444 00.

Indien je kabel vastzit in de Cube raden wij je aan de volgende stappen te proberen:

  • Druk de kabel stevig vast in de Cube.
  • Bied je laadpas opnieuw aan.
  • Wacht een paar seconden.
  • Stop de laadsessies door je laadpas opnieuw aan te bieden.
  • Probeer de kabel nogmaals te verwijderen.

Lukt het nog steeds niet om de kabel los te koppelen? Mail naar service@cubecharging.com of bel 085 00 444 00 voor assistentie.

Wil je meer weten over Cube? Neem vandaag nog contact op met onze experts en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Contact