• in de pers
  • 11 januari 2023

CubeCharging levert laadoplossingen van Nederlandse bodem voor alle merken elektrische auto’s. Van een enkele Cube voor de deur tot laadpleinen met honderden openbare laadpunten. Wij ontzorgen volledig. Van de installatie van uw laadpunt tot een laadpas die toegang biedt tot meer dan 150.000 laadpunten in de rest van Nederland en Europa. De laadoplossingen van CubeCharging worden steeds slimmer. Zo kunt u optimaal gebruik maken van flexibele energietarieven, zonnepanelen en de batterij in de auto.

De Cube laadoplossing is ontstaan toen John Veeren als een van de eerste Nederlanders een Tesla kocht. Vanuit zijn eigen praktische ervaring met elektrisch rijden bedacht hij het idee voor de Cube vanuit een sterke filosofie: parkeren is laden, thuis en op het werk. Die tijd is ruim voldoende om je auto op te laden. En bovendien heb je er zo de minste hinder van. Laden onderweg is dan echt de uitzondering op de regel.

De Cube heeft een stijlvol ontwerp. De lader is compact en leverbaar in alle kleuren. De laadoplossingen van Cube zijn geschikt voor alle merken elektrische voertuigen en eenvoudig uit te breiden. De meest voordelige oplossing van CubeCharging is er voor mensen die weinig kilometers rijden. Wij hanteren 15.000km als richtlijn. Voor die groep hoeft de elektrische installatie thuis ook niet verzwaard te worden. Dat bespaart kosten. Voor mensen die regelmatig een stevig aantal kilometers rijden en daarom maximaal gebruik willen maken van de beschikbare laadcapaciteit is er de optie van load balancing. Als dan tijdens het laden van de auto bijvoorbeeld de wasmachine wordt aangezet, wordt de stroomtoevoer naar de auto automatisch aangepast zodat de stoppen er niet uit slaan.

CubeCharging biedt de optie om de kosten voor het laden zakelijk te verrekenen en om gebruik te maken van opties om slimmer en voordeliger te laden. Je bent met CubeCharging op de toekomst voorbereid.

Al met al is de Cube een uitstekende keuze voor zowel thuis als zakelijke laadoplossingen. Het biedt een veilige, efficiënte en betrouwbare oplossing voor het opladen van elektrische voertuigen.

In de loop van volgend jaar bieden we ook de mogelijkheid om bi-directioneel te laden, oftewel stroom vanuit de auto terug te leveren aan het net.

CUBECHARGING – PARTNER CONTENT