• werken bij
  • 1 mei 2023
  • Alle benodigdheden die je nodig hebt om comfortabel te kunnen werken.
  • Werken op de High Tech Campus in Eindhoven waar de Cube bedacht, ontwikkeld, geproduceerd, geleverd en beheerd wordt.
  • Werken voor een informeel en snel groeiend bedrijf met daardoor vele doorgroeimogelijkheden.
  • Een ongekend leuk team, waar binnen snel geschakeld wordt en plezier en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.
  • Heel veel technische kennis, waarvan je heel veel kunt leren.
  • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime contract, 8% vakantiegeld en pensioen.

Je bent secuur in het administratief vastleggen van projecten, zodat je collega’s op de hoogte zijn en projecten onderling van elkaar kunnen overnemen. Je bewaakt de geleverde kwaliteit en zorgt ervoor dat commercie de status van een project kan zien. Als technisch projectleider ben je proactief in het aandragen van ideeën om onze service en techniek te blijven verbeteren en volg je trends die we kunnen omarmen. Je controleert offertes op technische haalbaarheid en kunt sales trajecten vanuit een technisch oogpunt bekijken.

Als technisch projectleider draag je zorg voor de installatie van onze laadoplossingen. Je werkt nauw samen met je collega’s van sales, techniek en service en bent je de spin in het web van de offerte tot aan de installatie. Jij weet als aanspreekpunt van onze klanten elke klant als een koning(in) te behandelen. Je vindt het geen enkel probleem om je mouwen op te stropen en tijdens drukte weet je je hoofd koel te houden en overal een positieve draai aan te geven.

Een super leuke scale-up met een dynamisch en tof team. Van een enkele Cube laadoplossing voor de deur tot laadpleinen met honderden laadpunten; de slimme technologie van Cube maakt het mogelijk. Alle technologie wordt in eigen huis ontwikkeld. Dit geeft de volledige regie over de werking en draagt bij aan onze missie: één oplossing voor iedereen die de overstap wil maken naar een duurzame toekomst. De productie vindt plaats op de High Tech Campus in Eindhoven. Dit is niet alleen duurzaam, ook de kwaliteit van het eindproduct kan op die manier beter bewaakt worden. We groeien snel. Om al onze klanten blij te maken, zijn wij hard op zoek naar jou als technisch projectleider.

Als jij jezelf herkent in deze omschrijving, stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar danielle.verburg@cubecharging.com.